zaterdag 11 april 2009

Man's night out, no biddy's!

Gisternacht weer een soort van 'amerikaans uitgaansleven' hoogte & dieptepunt meegemaakt. Het begon allemaal met een lucratieve bezigheid voor de oudere studenten; zogenaame liquor runs. Omdat de minimale drinkleeftijd zo hoog ligt, vragen de jongeren oudere studenten om drank te halen voor een vergoeding, wat vaak 5 tot 10 dollar per run is. Na enkele runs te hebben gedaan, en weer geld hadden om te stappen kwam Chris binnen met limonade, vodka en bier. Het is bierpunch tijd! Het smaakte nog goed ook!Omdat het paasweekend is zijn vele mensen naar huis gegaan, en de rest van de dames deden mee aan een loopmarathon tegen kanker dus voor die avond waren het alleen de mannen en al snel schreeuwde we dronken uit het raam: Mans night in winthop! no biddy's! (biddy is een vrouwelijke buddy). Ondanks dat het gigantisch hard regende besloten we zonder jas naar de kroeg te gaan. Onder de paraplu's schreeuwde door de straten: Mans night out, no biddy's! Vraag niet waarom maar op dat moment was het hilarisch.
Omdat Tommy's een intree had van 15 dollar zijn we naar de Red Line gegaan, een iets hippere tent met een ouder publiek, en tot mijn verbazing was de muziek hier wel goed, ze hebben zelfs Daft Punk gespeeld! damn gedanst totdat mijn oksels stonken.
Het enigste probleem met Red Line dat elke vrouw minimaal 30 was, en ondanks dat ik toch nog een email heb gekregen van een Eslandse (!) blonde heb ik me besloten het toch voornamelijk bij dansen te houden. Ook had ik geen contant geld meer, maar gelukkig vond ik het gelukzalige gemak van drinken op je creditcard, met alle gevolgen van dien.
Nog een nachtelijke pannekoek gegeten met Chris in iHop, waarna we tot de ontdekking kwamen dat Mark & Brad twee dames hadden meegenomen uit Red Line, de jongste was 34... damn. En ook de gasten vonden dat ze in het licht een stuk minder apetijtelijk waren, maar dat mocht de pret niet drukken, en er werden weer biertjes gepopt en gedanst op de opposites. "are they really singing bitches are touching my penis!?"
Uiteindelijk nog dronken zitten Skypen met Dennis die alweer wakker was...lang leve het tijdverschil haha

1 opmerking:

  1. Dude, en dan te bedenken dat was uitgeslapen!!!

    Dronken over straat onzin uit kramen! Klinkt goed!!!!

    Groeten van die blanke boys

    BeantwoordenVerwijderen