donderdag 23 april 2009

o no! nog 2 weken te gaan

Tja niet echt veel nieuws te melden, voel me wel al wat beter, het weer wordt ook beter en er komt ook een einde aan het huiswerk. 1 weekje school, 1 weekje vrij en dan is het alweer afscheid tijd voor Boston, dan is Ron is niet meer on. En plots realiseer ik dat ik nog ergens een to do lijstje heb liggen van dingen die ik wou doen in de states. New Orleans en disney world haal ik niet meer, cape cod en het Norman Rockwell museum gaat ook wel lastig worden, maar wacht, was is dit? Een weekend lang Sam adams drinken, barbequen en als amerikaans tuig rondhangen met Jeffrey? Morgen vertrek ik ha! Een weekend lang the real american life meemaken in chikopee, dat naast Holyoke ligt (birthplace of volleyball), wat naast Springfield ligt (bekend van oa de herkomst van sting...toch?). Een weekend lang rondhangen met "my best old american buddy" en heerlijk alle bergen huiswerk negeren.
Ondertussen ben ik ook een koningendag feest hier aan het organiseren als afscheidsfeest, en aangezien ik hier toch te kort blijf om van de campus afgetrapt te worden gaan alle remmen los :D

Ook zit ik al na te denken wat ik in hemelsnaam als eerst moet doen als ik terug kom, tonijnsalade met zongedroogde tomaat maken? Enkeltje rotterdam kopen voor Rotown? Mijn bed in den haag heroisch terugeisen? Alle foute R&B moves verleren in een marathon danspartij in t paard? Foute jeugd van tegenwoordig verwijzingen zeggen? Kapsalon eten? In de pijpelear belanden? Een willekeurige meid simpelweg aanspreken in mijn moedertaal?

De mogelijkheden zijn eindeloos...

oja voor de visueel ingestelden hier nog wat foto's van me narcistische zelf in NYC, inclusief ode aan James Dean (had dus eerst James Jean ingetypt... heb blijkbaar een overdosis amerikaanse illustratie gehad haha)Toedels, Liefde, tralala en tot over 2 weken en 2 dagen! Ha!

3 opmerkingen:

 1. come on home boy boy

  Het bier staat koud en de zon is warm, waar wacht je op?

  ik neem me hamer mee en maak de club af als een aannemer!!

  c u soon dude....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohja baai de wee die foto's zijn een baas!!
  Als je terug ben heb ik me nieuwe laptop en ga ik bij je in de leer!!!  Almere Outside

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, die foto's zijn inderdaad een baas!!
  x Bren

  BeantwoordenVerwijderen