zaterdag 4 april 2009

Worldwide pillowfight day 2009

Vandaag was het world wide pillow fight, overal ter wereld werden er op een guerilla achtige manier gigantische kussengevechten gehouden. In Nederland was er 1tje vandaag in Amsterdam, en uiteraard had Boston ook zijn kussengevecht, in het Columbuspark naast Quincy Market. Het was idee dat iedereen zo onopvallend mogelijk zich op een bepaald moment in het park bevind totdat het startsein wordt gegeven. En je kon zo'n 10 minuten van te voren de spaning al voelen, overal zag je kussens verstopt in boodschaptassen of onder jassen.

En toen gebeurde het, een mexicaanse worstelaar met een sirene een gast verkleed als giraf met de amerikaanse vlag renden plotseling het park in, het was gelijk totale chaos.

Foto's kunnen de hectiek niet echt vastleggen, dus daarom heb ik ook een impressie filmpje ervan gemaakt haha.


Na afloop ben ik nog even wezen sightseeen in het pitoreske North end in Boston, een oude wijk en vooral bekend als een italiaanse buurt. Langs Cop hill cemetery park en beacon hill gelopen, zag er allemaal vet uit.
Oja en dit zijn de 'tantu vette patta's die ik in NY heb aangeschaft :)

5 opmerkingen:

 1. Nice shoes! I have never heard of the pillow fight before. That is news to me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah als ik die foto zie met die bars en mooie gebouwen wil er daar echt heeeeen!

  Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, maar ik lees je blog trouw mee elke dag!

  VENETIE DE GEKSTE!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Juist! Dat filmpje is wel kik! Alleen jammer dat je zelf tijdens het filmen niet geraakt bent hahah;) had no meer eht effect gegeven alsof ik er bij was ;p
  Volgnd jaar in Dn Haaag?
  xBren

  BeantwoordenVerwijderen