zaterdag 9 mei 2009

Mijn laatste dagen

Het voelt raar, mijn kamer is zo goed als leeg. Niets aan de muur, geen kleed, geen bank. Twee bijna gevulde koffers die naar me staren. Mijn dagen in Boston zijn geteld, morgen vlieg ik terug, ron is niet meer on in boston. Terug naar Nederland, terug naar mijn status quo en om de een of andere reden voel ik me momenteel zeer emotioneel. De laatste paar dagen stonden in het thema van systematisch afscheid nemen van plaatsen en mensen, vrienden, klasgenoten en kennissen. Het maakt me meer dan melancholisch.
Tijdens het rondslenteren in Harvard Yard, ook iets wat ik zal gaan missen, trof ik van de week het huisje aan van Winnie de Pooh :D
Afgelopen woensdag ben ik samen met Katia naar het MFA geweest, zeer vet museum, zeker een aanrader.
Donderdag had ik een afscheidsdinner met Ayla, Marissa en Jeffrey, en heb ik mijn eerste kreeft gegeten. Al moet ik bekenen dat ik meer ermee heb gespeeld dan daadwerkelijk heb gegeten, maar het was wel zeer smakelijk. Achteraf nog een ierse kroeg ingedoken en meegeklapt op whiskey in the jar dat een tof oud iers bandje speelde. Uiteindelijk nam ik ook van hun afscheid en belande ik in mijn stamkroeg Tommy's, waar ik als stamgast gratis naar binnen mocht jeej.En vrijdag begon ik langzamerhand met inpakken en opruimen, nog geteisterd door de kater en het gebrek van slaap. Die nacht nog naar een huisfeestje geweest en een beetje rondgehangen. Vanavond wordt het pas echt feest, niet alleen is het mijn laatste nacht in de states, ook wordt ik om 12 uur 24 lentes jong whohoo :)

En nu hopen dat ik morgen nog optijd wakker kan worden en uit kan checken van mijn dorm haha, misschien trek ik wel de nacht door zodat ik kan slapen in het vliegtuig, een goede manier om je jetleg erger te maken :P

Tot snel

x Ron

1 opmerking:

  1. I told you I would share the Lobster experience with you. I am glad you enjoyed it. I thought that was a great last dinner!

    BeantwoordenVerwijderen